Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kopsahti kuvasto postilaatikkoon

Tuli sen kuulun ruotsalaisen firman kuvasto kotiin, niin sinnehän sit lähdin käymään. Vähän niinku etukäteen kattoon ruokapöytää ja lipastoo ja ehkä vähä muutakin. Etsin uuteen eteiseen liukuovellista kaappia ja kappas, just sitä mistä olin kiinnostunu ei sit löytynytkään. Ei edes mallikappaleena:( No täytyy toivoo että niitä vaikka tulis sinne. Eihän sitä nyt just tarvita:)

Pikkuhiljaa pitäis alkaa pakkaileen tavaroita, edes sellasia mitä ei just tarvii. Kiirehän mulle tulee ,kuten aina, mutta kun on vielä yli kuukausi aikaa ennen kun tän nykyisen asunnon tarvii olla tyhjä niin se tuntuu vielä pitkältä ajalta tuijotella muuttolaatikoita. Ehkä alan siis jo suunnitella asiaa. Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty.

1 kommentti:

  1. Hih tsemppiä sinne remppahermoihin ja ehkä siinä sivussa siihen laihtumiseenkin :) Olisi kiva nähdä sitten lopputulos ja etenkin sisustus - sisustushullu kun olen :)

    VastaaPoista