Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesä kesä kesä...loma loma loma

Jee, mulla alkaa huomenna kesäloma. En edes muista, koska oon viimeksi pitäny kesäloman näin aikasin. Viime vuonnakin puolet kesälomasta oli elokuus ja loput vasta syyskuun puolella. Nyt ei oo mitään suurempia suunnitelmiakaan eli ihan aion tosiaan lomailla. Kynsiä teen toki sillon tällön kesälomallakin, mut "oikeista" töistä saan pitää lomaa 4 viikkoa. Toivotaan kivoja lomasäitä, mut eipä se nyt suuresti haittaa vaikkei ihan 30 astetta lämmintä ookaan. Kunhan ei ihan koko lomaa sada.

Tämmöset mun omista lomakynsistä tuli.

Olishan meillä toki tos tota pientä tapetointi hommaa, jos alkaa oikein pitkästyttää. Löysin olohuoneeseen jonkinlaista tapettiakin jo odottamaan seinälle pääsyä. Mehän ei olla koskaa tapetoitu muuta kun tasoitetapettia, mut se ei ihan hirveitä taitoja vaatinut. Käytiin sit eilen anopilla harjottelemas kohdistusta. Parempi pilata anopin seinä, niin ei tarvi sit kotona sitä tekelettä katella, jos oikein menee pilalle. Yllätyttiin ihan itsekin kuinka hyvin ensikertalaisiksi onnistuttiin kohdistettavan tapetin kans.

Onneksi tapetti oli tommosta melko kirjavan sekavaa, niin mahdolliset pienet heitot
ei ota heti silmään.

Rentouttavaa kesää...ainakin mulle ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti