Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lomalla pitää kiirusta

On taas vierähtänyt edellisestä kirjoittelusta. Sillon oli taidettu juhannus just juhlia. Viime viikon oon viilettänyt jos jossakin ja aika vaan meni johonkin. En oikein edes tiedä mitä viime viikolla tein, mutta kiire jotenkin tuntui olevan.
Mutta siis ihan aluksi meidän olohuoneen seinästä. Saatiin se siis tapetoitua ja siitä tuli ihan kohtalainen. Tapetti ei ollut kohdistettavaa, joten sen puoleen ei tarvinnut hirveesti piipertää. Vaikka tapetissa ei varsinaisesti väriä ookaan, niin jotenkin se toi mun mielestä lämpöä ja pehmeyttä tuohon seinään.

Valkoinen tapetti, jossa valkoista tekstiä. 

Viime viikolla kävin shoppailemassa Suomen Suurimmassa Kyläkaupassa. Hurahdin niin, että kävin sielä jopa kaksikin kertaa samalla viikolla. Sielä oli Vallila markkinat, niin lähdin kattoon josko löytyis verhoja. No valmiina en löytänyt, mutta kankaana jäi jotain käteen. Ompelemaan siis. Ostin matonkin ja tarjotinpöydän.

Musta tää on jotenkin kiva. Ihan varmaa sijoituspaikkaa tälle tosin ei
vielä ole. Kun kerran kävin sielä kaksi kertaa niin ostin näitä sitten kaksi :)

Viikonloppuna siivoilin autoa ja pesin sohvaa. Vuokrasin pesulasta semmosen painehuuhtelukoneen ihan noita tekstiilipintoja varten. Pesin sillä sitten pari mattoakin. Sohvasta lähti pari epämääräistä lättiä aika hyvinkin, mut auton penkeis on jotain ikilättejä, mitkä olis varmaan pitäny pestä useampaan kertaan. Näytti, että ne ei ihan kadonneet toivotusti. 

Iltapäivällä meillä tulee putkari pyörähtämään ja asentaa astianpesukoneen. Lopultakin! Sen jälkeen mä en tiskaa enää ikinä astioita käsin. Ainakaan toi meidän yhden tiskialtaan systeemi ei oo tiskausta varten hirveen kätevä. Yllättävän kauan mä oonkin jaksanu venyttää pinnaani ton tiskauksen kans. Niitä astioita kun pakkaa aina vähän kerääntymään. 

Nyt tarvis vähän siivoilla ja perata noita mainoksia. Niitä kun jaksaa tiputella postilaatikkoon. Toki tykkään niistä enemmän kuin laskuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti