Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lomaviikkoa

Ensimmäinen lomaviikko on jo vietelty ja toistakin jo kovasti käynnistetty. Viime viikolla tein pikaloman Tallinnaan. Oikestaan se oli enemmän vaan laivailua, mut jonkunlainen retki kuitenkin.

Siirsin siis luuni ensin keskiviikkona Tampereelle ja hypättiin sieltä yhden sukulaislikan kans bussiin. Bussi lähti siinä puoli kolmen aikaan iltapäivällä, joten pitihän siinä ensin saada jotain pientä purtavaa, että jaksaa istua autossa.

Käytiin sit haukkaamas pientä "matkaravintoa" Daddy´s Dinerissä. Tossa oli vähän enemmän 
alunperin, mut johonkin se eväs tosta katos ennen kuvan ottoa ;)

Sitten olikin hyvä suunnata satamaan, kun ruumis oli ravittu. Mitkään aurinkokansikelit meitä ei varsinaisesti ihastuttaneet, mutta eipä sen annettu häiritä. Muuten oli oikein mukavata. Aluksi hyökättiin suorittamaan juhannusjuomien hintavertailua laivan kauppaan. Jotain sieltä jäi käteen jo menomatkalla, mutta suuremmin ostelin sit vasta tullessa.
Matkakaveri sentään löysi heti jotain kotiin vietävää. Tuli taatusti tarpeeseen :)
Kukapa pärjää enää ilman valomiekkaa!

Ei me sit hirveesti yöeletty sielä merellä. Nähtiin kuitenkin parin biisin verran Suvi Teräsniskaa, mut poistuttiin sit takavasemmalle aika nopeesti. Aamusta kuitenkin oli tarkotus syöksähtää maihin. Me ei varattu etukäteen mitään aamupalaa laivalta tai maistakaan (niinkun näillä bussiretkillä olis mahdollista) vaan päätettiin mennä sit jonnekin, mikä vastaan tulee. Mentiin siis satamassa lähimpään hotelliin, kun siinä seinässä komeili isolla Breakfast 8€. 

Aika tyypillinen hotelliaamiainen. Ihan sai taas masunsa täyteen. Sämpylätkin oli 
ihanan lämpösiä.

Aamiaisen jälkeen pyörähdettiin Viru-keskuksessa ja bongattiin Anu Saagim. Reissun kiintiöjulkkis tuli siis nähtyä (niitä laivalla keikalla olevia laulajiahan ei lasketa). Sitten olikin se matkan kohokohta, eli paikallinen alkomahooli liike enää jäljellä ennen paluuta laivaan. Ihan mukavasti tarttui kannettavaa mukaan. Otin onneksi viime hetkellä autosta vielä tyhjän repun mukaan ja se kyllä helpotti kummasti kantamista.

Otin repun lisäksi tommosen ison urheilukassin, missä oli onnekseni vielä pyörät alla.
Arvata saattaa, mitä noiden laukkujen sisältö 95% on. Urheilukassiin mahtui 2 laatikkoa ja hieman päälle.

Noilla eväillä päästiin kylmän juhannuksen yli ja onneksi vielä jäikin. Vähän ostin noita liemituliaisia silläkin, josko me saatais jotku tuparit/kesäkekkerit vielä järkkäiltyä. Ollaan me täs mun lomalla jo tapetoitukin, mut siitä joskus toisella kertaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti