Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

torstai 13. helmikuuta 2014

Ja asiaan

On tainnu taas aikaa kulua edellisestä päivityksestä. Viime viikolla paino oli pudonnut vain 400 grammaa. Aika vähän. Viikonloppuna meinaa vähän tuo syöminen lipsua, joten eipä toisaalta ihme ettei paino sitten tipu. Tiistaina kävin kävely/hölkkä lenkillä. Sports trackerini takkus jälleen kerran ja mittas vaan 600m mun matkasta. Koitin kattoo jostain netin karttapalvelusta reittini pituutta, niin tulos oli vähän reilu 4km. Otin tänään puhelimeeni toisen "lenkkisovelluksen" niin se tuntui nyt toimivan. Tämän aamun lenkki oli 3,8km ja kaloreita kului n. 350.


Mun lankkuhaaste on nyt vähän jäänyt. Unohdin sen parina päivänä ihan kokonaan. Suunnittelin kyllä, että aloittaisin sen alusta. Katotaan unohdanko senkin:) Muuten oon nyt aika hyvin onnistunu noissa liikunnoissani.
Ostin semmosen nutriletin 3:n päivän starttipaketin (kun oli tarjoukses) ja oon nyt koittanu niillä evästellä. Eilen vähän sorruin kun töistä tulin, mut jospa toi aamun lenkki vähän korvais sortumistani.

Mutta siis siihen asiaan. Jatkettiin pitkästä aikaa vähän meidän remppaa. Toi isäntä alkoi tasoitella makkarin seinää. Jos nyt sais ne edes maaliin niin hyvä. Tapettia en oo sinne edelleenkään löytänyt. En nyt oo toki kauheen aktiivisesti etsinytkään. Katoin että jossain rautakaupas oli tänään sisustuspäivä, niin vois kyl käydä töihin mennessä pyörähtämäs. Haluaisin ehkä toisaalta siihen toiselle seinälle jonkun tekstin, mut katotaan.

Nyt pitää vissiin alkaa jo asennoitua töihin. Viikonloppuhan alkaa jo häämöttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti