Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 3. helmikuuta 2014

Uusi viikko käyntiin

Niin se lähti tämäkin viikko taas käyntiin. Mihin se viikonloppu jo karkas? Mutta ensin siitä viime viikon liikuntapäätöksestä. Mä vähä niinkun sain sen suoritettua. Liikuin siis viikolla kerran, lauantaina kävin kaks kertaa ulkoiluttamas kaverin koiraa ja sunnuntaina kävin vähän juoksemas ja sitten lykin vielä puolisen tuntia lumia tossa pihassa. Eli voin laskea suoritetuksi:)

Tämä liikuntaviikko ainakin käynnistyi ihan hyvin. Kävin noin tunnin kävelylenkillä. Sports tracker näytti matkaksi 5,3km. Ensin mun oli tarkotus mennä pumppiin mut sitten tuli viesti että se on peruttu tältä päivää. Pumpin tilalla piti olla jokin vaihtoehto jumppa, mut sitten viime hetkellä kuulin että sekin on peruttu. Päätin, että nyt ei luisteta liikunnasta ja jotain teen. Päädyin siis lenkkeilyyn. Eikös sitä sanota että just sellanen tasainen syke pieni hiki pinnassa on sitä tehokkainta laihduttajalle. Toki sykettä pitää välillä nostaakin. Loppu viikon suunnitelmissa oli pumppi ja sitten vielä jonnekin rakoon jotain liikuntaa. Ja tietysti lankkuhaaste: vielä ainakin jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti