Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

tiistai 18. helmikuuta 2014

Herkullista

Selailin joskus kauan sitten äitini luona jotain kuvastoa ja siinä oli myynnissä sellainen Creme brulee -setti. Tuli sit puhetta, että semmonen olis kiva. Noin parisen viikkoa sitten oltiin äiteellä käymässä, niin se antoi mulle sit semmosen setin. Oli tilannut sen siitä lehdestä, missä sen näinkin. Pakkohan sitä oli viime viikonloppuna testata.

Ohjeen otin netistä, Kokkeillaan -blogista. Onnistui ihan hyvin ja oli oikein hyvän makuista. Sitruunaa unohdin ostaa, mut eipä se haitannut. Oli appelsiinia jääkaapissa, niin raastoin sen kuoresta palan, mut en tiedä tuliko siitä hirveesti makua. Kyllä sitä vois toistekin koittaa.

Toinen sai hieman enemmän väriä pintaansa. Kovin vaan oli
pienet noi kipot.

Aloin tänään vähän hahmotteleen jotain pikkutekstiä tohon yhteen seinään. Katotaan koska saan sen askarreltua tosta mustasta kontaktimuovista, mitä jäi siitä käkikellosta. Ajattelin ihan vaan yksinkertasesti kirjottaa "Enjoy" keittiön seinään. Haluaisin kirjaimista semmoset koristeelliset koukerot. Katotaan onnistuuko. Aika harvoin tulee askarreltua kuitenkaan ylipäätään yhtään mitään. 

Taidan suunnata pikku hiljaa unille, pitäis aamulla muistaa mennä vähän ennemmin kuin normaalisti. Yötä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti