Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kevätsiivous

Meillä on nyt suoritettu koko aamupäivän kevätsiivousta. Nimittäin terassin. Sinne tuli syksyllä varastoitua kaikenlaista purkujätettä enemmän ja vähemmän. Pääasiassa enemmän. Käytiin sillon syksyllä jo heittämäs kaks peräkärryllistä tavaraa kaatopaikalle ja vieläkin sitä silti riittää. Taitais sieltä vielä semmonen puoli kärryä saada kasaan, mutta tulipanyt suurin osa. Meillä on vaan ongelma, kun kummassakaan autossa ei oo koukkua, niin pitää aina vähän suunnitella tuota kaatopaikka keikkaa etukäteen. Nyt on siis kuorma tehty ja huomenna aamulla heataan velipoijalta auto ja käydään kippaamas romut vex.

Ihan kivasti saatiin kärry täyteen. Sieltä löytyy puuta, sementtiä, laattoja, pahvia, vessanpönttö ja vaikkas mitä. Jotain "pientä" meille vielä jäi, niinku vanha hella esimerkiksi.

1 kommentti:

  1. Lueskelin kevätsiivouksesta eri kirjoituksia ja tämä kirjoitus kolahti. Aivan samanlainen meno on meillä ollut terassisiivouksen kanssa täällä Järvenpäässä. Helpottaakseni työtä olen ajatellut siivouspalvelun tilata huoneistoon. Minulle jää onneksi vain ikkunat ja terassi siivottavaksi tämän jälkeen!

    VastaaPoista