Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

torstai 3. huhtikuuta 2014

Liikuntaviikko

Tällä viikolla oon taas päässy ihan hyvin vauhtiin liikunnan ja järkevän syömisen kans. Oon jopa liikkunu nyt joka päivä. Maanantaina ja tiistaina kävin puntilla ja eilen ja tänään lenkillä. Eilen lenkki oli vaan reilu 2km mut tänään kävelin melkein 5km.

Syömisissä oon nyt onnistunu aika hyvin välttämään hiilareita. En oo syöny perunaa enkä leipää. No tuoretta leipää oli pala pakko yhtenä päivänä maistaa. Ainakin tuntuu olo ihan hyvältä. Puntarissa en oo käyny varmaan ainakaan pariin viikkoon. Huomenna ajattelin rohkeasti astoa puntariin. Sitten sen näkee, onko painossa mitään tapahtunu. Toivotaan parasta.

Maanantaina kävin siis pumpissa. Laitoin vissiin melko paljon painoja, kun reidet on vieläkin ihan tukossa. Tarvis varmaan jotain palauttavaa jumppailua harrastaa ja venytellä. Siksi oonkin nyt koittanu kävellä jos se vaikka vähän auttais. Sillähän se lähtee millä on tullukin :) Lisää liikuntaa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti