Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

lauantai 17. toukokuuta 2014

Kesäisiä makuja

Mulle tuli tänään kaveri kylään. Hyvä kaveri onkin, mut aika harvoin nykyään nähdään pienen välimatkan takia. Kun oli näin kesäisen kiva ilmakin, pitihän mun tarjota jotain kesäistä. Tein siis Lime mutakakun, mutta oikeesti siitä tulikin sitruuna mutakakku. Siihen päälle laitoin mansikan paloja ja kermavaahtoa. Kivan raikasta siitä tuli.

Mitenkään hirveen kummosen näköinen tortusta ei tullu, mutta maku ratkaisee.

Toi lime mutakakku (jonka ohje on muuten täältä) on kivan raikas ja tahmea sisältä. Oon tehny sitä joskus aikaisemminkin ja siihen kovin tykästyin. Nyt käytin pakastemansikoita, mutta kesällä ihan tuoreet mansikat olis tohon päälle varmasti tosi hyviä. Todennäköisesti sitä täytyypi kokeilla kunhan mansikat kypsyy.


Tein myös vähän keksejä. Vilhelmiina keksien ohjeella, joita sitten vähän tuunasin. Tein siis puolesta taikinasta ihan tavallisia ja puoleen lisäsin valkosuklaata ja kuivattuja karpaloita. Yhtään en muista mistä ohjeen otin, mutta useasta paikkaa sen kyllä löytää.

Leikkasin karpaloitakin vähän veitsellä pienemmiksi.

Ihan keksit eivät onnistuneet niin hyvin kun toivoin, mutta tuskin ne kaappiin jää.

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti