Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 2. toukokuuta 2014

Keväistä väriä ja muutakin..

Tuli taas vuodenajan vaihtuessa olo, että blogini sävy on turhan talvinen. Halusin vähän vehreää tännekin. Saa nähdä tuliko sitä ihan kyllästymiseen asti.

Tuon eilisen vapaa päivän jälkeen oli ihan maanantaifiilis. Jokseenkin positiivinen ylläri oli kuitenkin, että tänään oli tavallaan sekä maanantai että perjantai samana päivänä. Mikäs sen mukavampaa, kun työviikko alkoi ja loppui yhtäaikaa. Ensi viikko onkin sit pitkästä aikaa ihan normaali mittainen viiden päivän työviikko. Ei toki murehdita sitä vielä. Nautitaan viikonlopusta täysin siemauksin. Täälä paistaa aurinkokin just tosi kivasti, vaikkei se hirveesti lämmitäkään. Näin sisältä katottuna se näyttää kuitenkin kesäisen lämpimältä.

Huomenna mua taitaakin odottaa noi syksyiset lehdet tuola takapihalla. Melkein hävettää, kun naapurin tätit on tossa haravoinu syksyllä moneen kertaan ja samoin nyt keväällä. Meikäläiset ei oo tehny sitä vielä kertaakaan. Otan siis härkää huomenna sarvista (pienellä säävarauksella kuitenkin teen tämän lupauksen) ja koitan saada ne vihdoin tuolta lojumasta. Rentouttavaa viikonloppua.


Pian on jo kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti