Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Muutosta

Jee! mun ei tarvi enää tiskata käsin. Meillä on siis nyt astianpesukone. Se on taas kylla sitä arjen luksusta. Miten tulinkaan ennen toimeen ilman tätä laitetta;) 

Meille on ilmestynyt muutakin tällä viikolla. Nimittäin appivanhempani muuttivat ja uusi asunto on edellistä aika paljonkin pienempi. Niimpä meille ilmestyi tossa yks kaunis iltapäivä piano. Ei se toki ihan tyhjästä hypännyt, tiesin sen tapahtuvan. Se nyt tossa vähän etsii paikkaansa, koska se on mun mielestä meille ihan väärän värinen. Täytyy kaivaa arkistoista pianokoulun alkeet ja alkaa tapailemaan nuotteja. Tuskin muistan enää nuoteista tai pianonsoitosta mitään. Taitaa edellisestä pimputtelusta olla lähemmäs 20 vuotta aikaa. Toi toinen meillä asuva ihminen sitä jokseenkin korvakuulolta pimputtelee. Pianokonserttia tässä siis odottelen:)

Iltapäivällä meidän pitäis pakata puoli sukua autoon ja lähtee ajeleen kohti Itä-Suomee. Mun serkku sanoo huomenna Tahdon. En oo kyllä sielä suunnalla hirveesti liikkunutkaan. Kerran oon tainnu käydä Savonlinnassa. Joskus tooooosi kauan sitte. Luvassa on siis autoilua semmosen 6,5 tuntia.
Nyt pitäiskin pian lähtee parturiin, että näyttäis huomenna ihmiseltä. Pakko tehdä tunnustus, mutta en oo käyny parturis varmaan pariin vuoteen. Ennen otin aina parturikäynnillä jo seuraavan ajan. Sitten jouduin aikani perumaan, enkä ole saanut aikaiseksi varata aikaa. Nyt on vihdoin lähes pakkotilanne mennä. Onneksi! Mun kuontalo on ihan hirvees kunnos. Sattuu olemaan tuota luonnonkiharaa, niin kaikki karvat vaan hörhöttää joka suuntaan. Nyt siihen taitaa tulla vähän apuja.

Tämmöset juhlakynnet väsäilin itselleni eilen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti