Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Lämmintä piisaa

Nyt täytyy sanoa, että melkosen lämmintä jopa meikäläisen makuun. Ei toki saa valittaa, kun se viileäkin kausi meitä melko varmasti taas masentaa. Näillä helteillä ei oo kyllä huvittanu hirveesti puuhastella. Eilen hyökkäsin heti aamusta, tai niin aamusta kun nyt ylipäätään kehtasin näin rivarissa, leikkaamaan nurmikkoa. Sillon ei ihan ollut niin paahtavaa, että pystyi hyvin vielä heilumaan sen leikkurin kanssa.
Kolmatta viikkoa oon jo töissäkin loman jälkeen. Toisaalta mun työpaikassa on nyt se "etu", että meillä on vaan semmonen 6 astetta lämmintä. Pääsee siis vilvoittelemaan. Ei oo huvittanu pyöräilä töihinkään näillä helteillä. Muutenkaan en oo nyt päässy ton liikunnan juonesta kiinni loman jälkeen. Ei siis kertakaikkiaan vaan huvita. Siitä se varmaan lähtis, kun aloittais vaan. Katellaan sitä sit syssymmällä.

Palataan taas kun on paremmin asiaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti