Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

torstai 31. heinäkuuta 2014

Päätinpä pyöräillä

Eilen otin itseäni vähän niskasta kiinni ja päätin uhrautua pyörällä töihin. Menomatka sujui aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Ehkä jopa hieman turhankin lämpimässä. Siinä kahdeksan aikaan illalla katsoin ulos ikkunasta ja totesin taivaan melkoisen synkäksi. Vettä alkoi sataa melko lujaa. Kauaa ei kuitenkaan satanut joten elättelin toiveita, että pääsen kuivin nahoin kotiin illalla. No....

tältä mä taisin sit kuitenkin näyttää kun kotiin pääsin

Työpaikan pihasta kun lähdettiin (mulla oli siis onneksi myös kaveri siinä kastumassa) ei satanut. Pari piskoa tuli. Vajaan kilometrin verran päästiin, kunnes sit alkoi sataa ihan riittämiin. Ei onneksi kaatamalla, mutta sen verran että varmasti kastui. 

Kevyet kesäkengät siinä sai vähän kosteutta. Kesä kuivattaa :)

Pitää mennä kokeilemaan vieläkö kengistä voi vääntää vettä vai olisko jo kuivahtaneet. Ei puuttunut kun shampoo matkasta niin olis saanu hiuksetkin pestyä samalla. Ei pieni kesäsade vaarallista oo. Oon tainnu kertoilla täälä jo aiemmin sadepyöräilyistäni. Tällä kertaa kastui kyllä huomattavasti pahemmin kun viimeksi. 
Tääläkin (niinkuin ympäri Suomea) oli sillon illalla sadellut siis oikein reippaastikin ja ukkosen takia oli menny sähkötkin muutaman kerran. Niin meni meillä töiskin ja sielähän kaikki systeemit kaatuu aina kun niin käy. Tällä kertaa ne saatiin onneksi kuntoon vartissa. Viimeksi meni parisen tuntia. Tänään siis otan varman päälle ja autoilen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti