Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Proteiini pirtelöä tänä aamuna

Katoin illalla postin sivuilta tilaamani paketin seurantatietoja. Se näytti, että pakettini on noudettavissa, vaikkei mulle siitä ilmoitusta ollut tullutkaan. Syöksähdin siis heti aamulla postiin, kun se aukes ja hain aamupalani sieltä pois.
Tilasin siis mansikan ja kirsikan makuista heraproteiinijauhetta. En tykkää tuoreista kirsikoista, puhumattakaan niistä punasista ja vihreistä sokeriliemessä lilluneista, Hyi!, mutta tommonen vähä keinotekoinen monesti on ihan hyvää, esim jogurtissa tai jäätelössä. Toi jauhe oli just semmosta mun mielestä hyvää. Laitoin kaveriksi taas mustaherukoita. Aika makeeta oli, mut kyllä täyttävää. Ei mun oikestaan ehtiny tulla edes nälkä ennen kuin aloin tehdä ruokaa, mut pakko oli keitellä, että ehtii syödä ennen töihin lähtöö ja saada eväätkin mukaan.
Nyt kelpaa surautella smoothiet aamuin illoin, kun on tarvittavat ainekset. Nyt käväsen vielä kaupassa hakemassa huomisaamuksi kookosmaitoa. Sitten töihin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti