Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 21. lokakuuta 2013

Huomenta

On vähän jäänyt tää kirjottelu viime viikolla. Tossa illalla just mietin että mitä on viikon aikana tullu tehtyä kun tuntuu ettei oikein mitään oo saanu aikaiseksi. Kylppäri ja sauna on saumattu ja nyt pitäis saada sitä pölyä vielä irti laatoista että pääsis laittaan silikonit. Samaten on täytetty noita lastulevyseinien koloja. Niitä pitäis vielä vähän hiomapaperilla pyyhkäistä ja sit seinät sais maalata.

Jos en muuta oo saanu aikaiseksi viikonloppuna niin syöny ainakin oon. Perjantaina kokeilin paistaa tuoretta tonnikalaa, mut ei se nyt niin kauhean kaksista ollu. Oon joskus aikaisemminkin maistanu ja silloin onnistuin paistamaan sen ihan rutikuivaksi, että se oli jo ihan puisevaa. Nyt kala jäi sisältä aika punertavaksi ja onnistui sinänsä vähän paremmin, mut taitaa taas vierähtää seuraavaan kokeiluun useampi vuosi. Lauantaina tein aamusta pannacottaa jääkaappiin hyytymään, kun kuvittelin kokkailevani jotain hienoa. No tehtiinkin sitten vaan mättöpizzaa, katottiin leffaa ja vedettiin irtokarkkia. Se siitä hienostelusta.

Jos sais nyt aamusta jotain aikaiseksi, kun sit iltavuoro odottaa. Menenpä siis pyyhkimään pölyä laatoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti