Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kaikki on hyrskyn myrskyn...

Tuleepa toi Pepin tunnari mieleen, kun kattoo kämppää tällä hetkellä. Muutettiin tosiaan tähän sekamelskaan viime viikonloppuna. Asutaan käytännössä olohuonees, koska sinne on laitettu lattia kokonaan valmiiks ja sielä on myös sähköt. Makkarille ei olla tehty vielä yhtikäs mitään ja se on nyt niin täynnä tavaraa, pyykkikoneesta lähtien ettei sekaan sovi. Eteiseen saatiin onneksi valot kattoon eilen, niin nyt ei tarvi suunnistaa aamulla pimeessä ja kompastella johtoihin. On vähän noita jatkojohtoja sielä sun täälä.
Olin itse sillon viikonloppuna sielä vanhalla kämpällä lastaamassa autoon tavaraa ja täälä toisessa päässä oli muut ihmiset sit tyhjäämässä autoa. Hieman saa kaivella laatikoita, kun yrittää jotain löytää, eikä oo mitään käsitystä osasta tavaroita et mihinkähän tuli laitettua. Onneksi hammasharjan ja deodorantin löysin, niillä pärjää jo jonkin aikaa.
Seuraavat tavoitteet olis sit keittiö ja kylppäri. Eiköhän ne siitä. Keittiö tuleekin ens viikon maanantaina, vaikka runkojen piti tulla jo tällä viikolla. Se keittiöasentaja soitti, josko vois tulla maanantaina ja tuoda sit kaikki samalla kertaa. Sehän sopii kyllä. Eipä se nyt parista päivästä kiinni oo. Viikonlopun yli täytyy käydä siis vielä äitillä kokkailees. Onneksi sekin on tehny just keittiöremontin syyskuulla, niin on sit kiva sotkee sooseillasen uus hella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti