Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pieniä paloja muutoksesta

Tässä olis nyt vähän kuvaa muuttuneesta keittiöstä ja kylppäristä. Kylppäristä toki puuttuu vielä paljon, mut on edes laatat seinillä. Keittiöstä taas puuttuu ne laatat, mut muuta löytyy jo. Laitan nyt vaan pienet otokset keittiöstä. Olen tosi tyytyväinen kaappien oviin ja laatikoihin. Tasokin on ihan kiva (sitä ei taida kuvissa hirveesti näkyä). Taso on tumman harmaa ja näyttää vähän siltä, kuin kokin puukko olis vähän lipsunu ja tehny naarmuja. Oikeet naarmut ei siis haittaa. Välitilan kohtalo on vielä mietinnässä ja johtoja roikkuu pistorasioita varten, mut pääasia on että kokata pystyy.




Ensin meinattiin laittaa kylppärin seinään joku erivärinen piristysraita, mut ei ihan päästy tyylistä yhteisymmärrykseen eikä oikein tullu sellasta kivaa vastaan, niin tultiin siihen tulokseen että ehkä noin pieni kylppäri pärjää ilman raitojakin. Tuleehan sinne suihkuseinä ja muutakin mikä sit rikkoo tota paljasta, valkoista laattaa.


                                                    Tässä vielä pienet muistikuvat menneestä

                                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti