Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

lauantai 5. lokakuuta 2013

Viikonloppu...

Syödäkin ihmisen täytyy. (toki ei ehkä niin paljon mitä mä yleensä syön) Mietin jo tossa aamulla et pystyisköhän mikrolla tekeen ihan oikeeta ruokaa, mut päätin sit kuitenkin etten lähde siihen leikkiin. Pakkasin siis tavarat ja kaahasin jälleen äiteelle kokkaileen. Laatikkoruuat on hyviä, kun niitä voi sit uudestaan sielä mikros lämmittää. Päädyin tortillalasagneen. Helppo tehdä ja kun alkuviikosta oli ruokana makaronilaatikkoa, niin tässä lasagnessa ei nyt sit ollu makaronia, ettei luule koko ajan syövänsä samaa ruokaa. Tässä versiossa on:
        Tortilla levyjä
         jauhelihaa
         tomaattimurskaa
         tacomausteseos
         taco sauce mild
         kolmen juuston kerma
         ranskankermaa
         juustoraastetta

Tein siis jauhelihakastikkeen noista aineista (ilman ranskankermaa). Sit ladoin vuorotellen vuokaan kastiketta ja tortillalevyjä. Mun vuokaan tuli vaan neljä noita levy, kun laitoin kastikke ihan reilusti niihin väleihin. Sit lopuksi laitoin päälle ranskankerman ja juustoraasteen. Paistoin uunis niin että juusto suli ja sai hieman väriä. Ihan hyvää tuli. Vois sen tietty tehdä niinkin että kääris sen jauhelihan noiden levyjen sisään ja latois ne vierekkäin vuokaan.


Tämän voimalla jaksaa naputella vielä noi muutamat laatat irti keittiön seinästä, ennen keittiökalusteiden tuloa. Ei huvita edes aloittaa, kun ne eivät meinaa irrota sitten millään, ovat ilmeisesti liimattu jollain hetipitiliimalla lastulevyyn kiinni. Ennemmin lähtee seinästä pala, kun ne laatat. Täytynee hieman polkee jalkaa maahan jos ne sitten tippuis.
Hyvää viikonloppua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti