Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

lauantai 4. lokakuuta 2014

On ne kissat vaan fiksuja

Ainakin tuo äitini kissa osoitti taas jonkinlaista älykkyyttä. Täs on nyt vähän pissa ja kakka juttua, mut kerron kuitenkin :) Menin tänään ruokkimaan äitini kissaa. He asuvat siis kerrostalossa ja kun menin sisälle niin ajattelin ensin keräillä postit siitä ovensuusta. Nostin päivän lehtä lattialta niin kas vain, lehden välistä putoili jotain epämääräisiä kakkareita. Aivan...kissan sitä itseään. Katoin sitten, että vessan ovi näytti olevan kiinni. Keräilin siinä jätökset ja ruokin karvaisen ystävämme. Koitin katsoa, ettei mitään kosteita lammikoita ole missään. Enkä niitä nähnytkään. Olin jo lähdössä pois, kun aloin ihmetellä miksi eteisessä olleista kengistä toinen on ihan eri sävyinen kuin toinen. Otin kengän käteen ja totesin sen märäksi.
Musta kissa oli tehnyt fiksusti tehdessään tarpeensa muualle kuin paljaalle parketille. Jäi kuitenkin se päivän lehti sit lukematta. Mietinpä vaan, miten jätökset oli sielä lehden välissä eikä päällä. Taito sekin :)
Hätä ei siis lue lakia!
Hän on joskus kovin väsynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti