Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

torstai 2. lokakuuta 2014

Kipiänä

On jotenkin taas nämä päivitykset vähän jääny. Nyt on hyvää aikaa kirjotella, kun oon kipeenä kotona. Iski jonkun lenssun päällensä ja päätin etten ala töissä kärvistelemään. Ei siitä ennenkään oo meillä palkittu, että on kipeenä töissä. Sain eilen heti kaikki kolme päivää saikkua, mikä on meillä ollu harvinaista. Yleensä on työterkkari luvannu vaan kaks päivää. Se onkin ihan typerää, kun ne saa kerran kolme päivää kirjottaa.

Kun ei mitään erikoista nyt huvita kokkaillakaan niin heitin äsken kokonaisen kanan uuniin. Ostin sen tossa alkuviikolla ja nyt se on oikein helppo ruoka tehdä. Ei tarvi paljon ponnistella aterian kanssa. Vaikka eipä sitä kauheesti tuu kyllä normaalistikaan arkena siihen keittämiseen panostettua. Yleensä tekee vaan äkkiä jotain. Kanan pakannut firma oli sen ystävällisesti pintamaustanut, mutta heitin sen sisälle vielä muutaman valkosipulinkynnen ja limelohkoja. Katotaan minkälaista siitä nyt sit tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti