Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

lauantai 28. syyskuuta 2013

jotain näkyvää

Nyt meillä on melkein olohuone. Sielä on jo katto ja lähes koko lattia. Lattiasta tuli aika kiva, vaikka toi kuva on noin keltainen. Se lattian väri tais olla patinatammi. Seinät tehdään sitten kun keritään.


Toinen vielä parempi juttu kun olohuone on, että meillä on vessa. Mä kiertelin kaupoissa ja etsin netistä sinne lavuaaria, mutta en meinannu löytää tarpeeksi pientä. Sitten tuli se keittiömies käymään ja näytti esitteestään lavuaaria mikä sopi siihen vessan nurkkaan just hyvin mitoiltaan. Se me sit otettiin ja saatiin vielä samalla viikolla toi allaskaapin runkokin paikalleen. Eilen kävi sit putkimies ja laittoi posliinin ja hanan kiinni.


Syy siihen miks meillä on nyt tehty vähä sieltä ja täältä on se että meidän täytyy muuttaa tonne rempan keskelle tän viikonlopun aikana. Jippii. No katotaan sit asutaanko me tuola vai täytyykö vähän lainata äiteen vuodesohvaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti