Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

torstai 27. maaliskuuta 2014

Alku hyvin...ja loppukin

Päätin tossa alkuviikolla, että nyt laitetaan totisesti hihat heilumaan rempan kans. Päätin myös alkaa taas laihistelemaan oikein ajatuksella. No...tiistaina sit otin oikein itseeni niskasta totisesti kiinni molempien asioiden kanssa. Kävin aamulla hölkkälenkillä tyhjällä vatsalla, söin sen jälkeen aamupalaa ja sit siirtelin makkarissa taas jälleen kerran niitä tavaroita, että päästään maalaamaan seiniä. Saatiin seinät maalattua pohjamaalilla. Tuntia ennen kun olis pitäny töihin lähtee se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Nimittäin vatsatauti. Tiistai oli siis ihan hirvee päivä. Tuli ylös varmaan kaikki edellis viikollakin syödyt. Olin siis kaks päivää saikulla sen kunniaksi.

Tänään saatiin tehtyä makkariin lattia. Tai ainakin melkein. Vähiin nimittäin taas kävi ennen kuin loppui...laminaatti siis. Tilattiin sitä aikoinaan pelkän pohjapiirrustuksen perusteella ja kaupan setä vielä koitti laskea siihen hävikkiäkin päälle, mut ei ne laskelmat sitten ihan pitäny. Sen verran jäi uupumaan, että huomenna lähden metsästämään yhtä pakettia tuota "Patina tammi" -väristä laminaattia jostain. Toivotaan, että löytyy hyllytavarana, eikä tarvi yhtä pakettia alkaa tilaamaan.

Meiltä puuttuu yksi kokonainen pala ja noin 5 cm leveä soiro seinän vierestä.
Eli ehkä semmonen viisi palaa yhteensä tarvittais.

Ihan kiva yllätys oli töissä kuitenkin tänään se, että viikonloppu alkoi. On siis huomenna vapaa päivä. Hurjan pitkä työviikko mulla, oikein kaksi päivää. Joskun näinkin. Huomenna siis lisää vettä remppamyllyyn:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti