Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Voi ny....takatalvi

Eilen aamulla kun lähdin töihin, ei talvesta ollu tietookaan. Parin tunnin päästä kun katoin ulos tuli olo että mie romahan...lähes. Pettyi siis hän kovasti, kun lunta tuli yhtäkkiä melkein enemmän mitä täälä on ollu koko talvena. Toivon todella että toi valkonen puuteri tuolta ulkoo katoaa yhtä nopeesti kun se tulikin. Olihan se toki odotettavissa, että lunta vielä tulee mutta ei sitä tarvi vappuna enää olla.

Hokasin tossa, kun varailin kynsihuoltoja, että pääsiäiseenkään ei oo enää kun nelisen viikkoa. Se onkin vähän niinku mun talviloma, kun mulla ei nyt semmosta oo. Sen siitä kärsii, kun lomaili koko viime talven töistä. Viime viikonloppu oli jo niin keväinen ja mulla oli jo ihan pääsiäisolo. Pian saa etsiä pajunkissoja:)

Aloin tyhjäämään makkarista isompia tavaroita äsken pois, josko sitä sais vihdoin vähän eteenpäin. Seinät edes maalipintoihin ja laminaatin vihdoin lattiaan. Jotenkin makkariin on nyt varastoitunu kaikkee ylimäärästä tavaraakin, kun se on niin rempallaan. Ehtiihän ne tapetit heittää seinille sitte kun jotku kivat löytyy.

Tulipa monenlaisia kuulumisia. Nyt tyhjäämään pyykkikone, loput roinat makkarista ja pikku hiljaa nukkumaan. Huomenna mennään kattoon stand upia....jibaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti