Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pitkää ikää

Koin eilen aamulla heti iloisen yllätyksen töissä, veikkei työaika ollut edes vielä alkanut. Päätin kokeilla tikulla jäätä, kun tiesin ettei meillä ole mitään ruuhkaa loppuviikolla. Sain siis vapaapäivän perjantaiksi. Kiva, kun on vähän pidempi viikonloppu.

Eilen olikin oikein hauska viikonlopun aloitus, kun käytiin kattoos stand upia. Ikää tuli varmasti taas vuosia lisää, niin paljon sai nauraa. Ilari Johansson on kyllä yksi ehdottomia suosikkejani siinä lajissa. Oon nähnyt kerran ennemminkin livenä ja taas se oli kyllä täyttä tykitystä nauruhermoille loppuun saakka.

Tämä vapaapäivä käytetään nyt hyödyksi ja tehdään tota makkaria. Toi miespuolinen meillä asuva henkilö sielä jo tasoitteleekin seiniä. Täytyi hakee jo lisää tasotettakin, kun säkkiin olikin jäänyt paljon vähemmän kun muistettiin. Nyt siis ollaan taas vauhdissa. Ajattelin tehdä nyt sit samoilla vauhdeilla kunnon siivotkin. Jos olisin tänään oikein reipas ja aikaansaava:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti