Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kesävarpaat

Vaikkei ehkä vielä ihan kesä ookkaan niin täälä ainakin paistaa tänään aurinko niin kauniisti,että tuntuu kesältä kun pihalle katsoo. Kokeilin siis geelailla kesävarpaat ja tämmöset niistä sit tuli. Toivotaan ettei tuu enää takatalvea.
Noihin isonvarpaan kynsiin piirrustelin kukatkin ja ne sai myös timantit. Ihan kivat tuli. Nyt mä varmaan teen sit vaan kaikille kukkia varpaisiin kesäksi:)

Oikein kiva kun on perjantai ja viikonloppu alkamassa. Mä oon nyt koittanu ton laihistelun kanssa jättää hiilarit vähäsiksi ja syöny vähän superdieettiohjeita mukaillen. En oo hirveen tarkkaan punninnu syömiäni ruokia, mut ruoka-aineet on aikalailla superdieetin ohjeista. Siis rahkaa, raejuustoa, mehukeittoa, lihaa ja salaattia. Pikku repsahdus tossa tuli yhtenä päivänä, mut ei tehdä siitä suurta numeroa. Ei kun eteenpäin. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti