Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Makkariremppaa

Tänään jatkettiin makkarin kasailua. Syöksähdin aamulla heti RTV:lle ja hain sieltä yhden paketin lisää laminaattia. Myyjä löysi koneelta vielä tiedon siitäkin, paljonko maksettiin siitä isosta laminaattierästä per neliö ja saatiin samoihin hintoihin tämä lisäpakettikin. Oikein kiva juttu. Saatiin siis makkarin lattia valmiiksi.

Tokihan tässä lattian teon yhteydessä tuli taas uusi haaste vastaan. Jo ensimmäistä riviä laittaessa huomattiin, ettei seinän ja laminaatin väliin jää tasaista rakoa. Kokeiltiin sitten laittaa lattialista paikoilleen ja huomattiin, ettei rako peity sillä. Ei siis tähän pätenyt meidän isännöitsijän sanoma "minkä mitta heittää, sen lista peittää".
Seinässä oli siis notkokohta lastulevyjen sauman kohdalla, vaikka saumaa oli jo tasoiteltu aiemmin.

Lisättiin sitten tasoitetta seinälle, että saatiin kuoppa pois. Seinässä on siis vielä tollanen epämääräinen lätti tasoitetta, nyt vaan odotellaan sen kuivumista. Silotellaan seinä sitten loppuun, ettei lattialista oo ihan mutkalla, kun sen siihen joskus laittaa. 

Ikkunaseinällä oli aika monta lastulevyseinälle tyypillistä rakoa. Me haluttiin ne piiloon, niinkun ollaan muissakin huoneissa tehty. Tänään saatiin siis ikkunaseinäkin aika hyvään vaiheeseen. Loppusilausta vaille ja sitten verhotanko paikoilleen. Se saadaan varmasti viikonlopun aikana tehtyä, että saadaan toi sänky pois eteisestä retajamasta.

Katselin tänään vähän tapettejakin makkariin, mutta ei ainakaan vielä osunut silmään oikein kivaa. Vähän tylsiä oli valikoimissa. Siihen ehtii keskittyä sitten myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti