Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 29. elokuuta 2014

Tunnelmaa terassille

Mulla oli rankka yhden päivän työviikko, kun olin siis alkuviikon saikulla. Päätin tehdä tänään jotain järkevää ja hyödyllistä, enkä vain pitää sohvaa selässäni koko päivää, kuten isäni tapasi sanoa :) Kävin kaupassa hyvissä ajoin, tai no tais se olla siinä puolelta päivin. Ostin kaksi isoa pallokrysanteemia, mut pidän niitä nyt hetken lämpösessä, jos ne vähän aukeis. Ovat tosi nuppuisia vielä. Istuttelen varmaan viikonloppuna ne sitten niiden kuolleiden kesäkukkien tilalle. Sitten siivoilin terassilta sinne kertynyttä kaatopaikka kamaa. Sielä oli muidenkin, kun meidän omia roskia, kun appivanheempani muuttivat ja sieltä tuli sit meidän autossa tavaraa meille. Kärräsin kuorman kaatopaikalle.
Mulla on ollut koko kesän tuola sellanen kuormalavapenkkitekele. Laitoin sitä vähän kuntoon nyt, kun jätteet on pois tieltä. Ostin sitä varten jo kesällä tyynykangasta, jotka sain tänään "jo" ommeltua. Kävin ensin sosialisoimassa äiteeltä saumurin ja hain vähän lisää kangastakin. Surruttelin sitten pari tyynyä penkkiin.

Olohuoneen vanha Lack pääsi uusio käyttöön, katotaan kuinka
se kestää säitä.

Nämä ostin jo alkukesällä, kun halvalla sain :)

Vallilan Poppamiehet pääsi tyynyiksi. Niihin tarvii saada vähän
lisää täytettä huomenna.

Tyynyjen toisella puolella uutta kesää odottaa raikkaammat
sävyt. Hieman riitasointuiset, mut eipä haittaa=D

Illan hämärtyessä sudenkorennoista tuli tunnelmalliset.

Voin oikein taputtaa itseäni olalle, kun olin näin aikaansaava. Tästä on hyvä jatkaa viikonloppuun!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti