Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Aika vierii

Palataanpa taas välillä tännekin. Näin aamuyön pimeinä tunteina on hyvä kirjottaa, kun nukkumattikin on eksynyt tästä osoitteesta jonnekin muualle.
Tällä viikolla on siis lähinnä odoteltu erilaisten tököttien kuivumista. Lähinnä siis vesieristeiden. Tältä se kylppärin lattia siis näytti niitten kuraleikkien jälkeen:


Ja tämmönen akvaario meidän kylppäri on nyt:


Toi väri ei näytä tossa kuvassa niin kirkkaalta, mitä se oikeesti on, mut luonnos se näyttä ihan siltä, että sen huoneen vois täyttää vedellä ja laittaa sinne kaloja.
Viimeinen vesieristekerros tuntuu kuivuvan tosi hitaasti, mut siis nyt ollaan siinä vaihees että sais alkaa niitä laattoja asettelemaan paikoilleen.

Eilen haettiin vähän puuta, että saadaan tehtyä kattoon uus koolaus. Vanha koolaus on väärinpäin. Se oli tehty sille vanhalle kattopaneelille tai miksi sitä pahvin tyyppistä juttua sielä katos nyt vois sanoa. Katto oli niin kellastunu, ettei sitä kyllä viittiny jättää, eikä sitä olis oikein pystyny maalatakaan niin että siitä olis saanu siistin. Illalla jo vähän aloteltiin katon tekoa, mut säälittiin sit naapureita, eikä viititty kauheen myöhään lauantaina kolistella ja sahailla. Jos sen sais tänään jonkinlaiseen kuntoon. Keittiössä on lastulevykatto niin se pitää vielä purkaa ja samalla ottaa se ihana autotallin loisteputkilamppu sieltä pois.

Mut jos koitan laittaa sille nukkumatille vielä viestin että tulee käymään tääläkin. Palaan taas:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti