Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ja näin kaatuu seinää...



Nyt kävi näin. Kaatui siis pari seinää. Kuten kuvasta näkyy nyt meillä on paljon avarampaa. Olohuoneesta otettiin semmonen ylimääräinen nurkka pois, kun se näytti siltä että se oli siinä vaan sen liukuoven takia. Sit tosta keittiöstäkin lähti semmoset seinän pätkät ja tietysti ne ihanat liukuovetkin samalla. Tokihan työn määrä vähän lisääntyi, kun nyt joutuu uusimaan katonkin. Eipä se nyt hirveesti haittaa, kun se vaihto oli muutenkin harkinnassa. Oli se kasarikatto sen verran ajan saatossa kellastunu. Siinä jo väh aloteltiinkin sen vanhan katon irrottelua.

Kylppärikin pääsi tänään jatkokäsittelyyn kun putkari rupes piikkaamaan lattiaa auki ja seiniltä revittiin nuo ah niin ihanat muovimatot. Sähkärikin sanoi käydessään että niistä saa päänsäryn kun niitä hetken tuijottaa. Sielä oli kolmessa seinäs kyprocit, jotka tuli osittain sen maton mukana alas, joten nekin siis uusitaan. Toisaalta, onneksi tulivat alas, koska sen kyprocin alla oli ylimääräinen muovieriste, jota ei saa kuulemma vesieristeen alle jättää. Onni siis onnettomuudessa tällä kertaa. Tossa on siis kylppäri kaikessa komeudessaan ja sit vähän riisutumpana.


Nyt sit toivotaan josko huomenna jo onnistus valaa uuden lattian. Eihän meillä varsinaisesti kiire oo, mut hetihetiheti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti