Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 2. syyskuuta 2013

Uutta kohti

Vietettiin viikonloppuna tosiaan vähän venetsialaisia. Jos niitä nyt voi juhlia kotona. Meidän tapaukses sukulaisten ulkovarasto ajoi kai sitä mökin asemaa. Vähän siinä grillattiin = aika paljo grillattiin. Olin luvannut vähän leipoo, joten tein Baileys-juustokakun, Key Lime pien (tähän reseptin otin Suklaapandan blogista) ja sit vielä sellasia kinuski-suklaa neliöitä, reseptissä tais lukee Santerin leivokset. Kuva tuli otettua vaan tosta Key Lime piesta ja sekin vielä ilman kermavaahto kerrosta.



Eilen käytiin vähän pyörähtääs remppakohteessa, mut hieman uupunut olo kun oli ei sit hirveesti jaksanu muuta kun todeta että joo-o. Tänään pitäis sähkärin tulla käymään ja huomenna putkarin. Keskiviikkona pitäis tulla jo aiemmin ostetut kylppärin laatat ja muut siihen liittyvt tykötarpeet kotiovelle. Onneksi on nyt pari viikkoo lomaa, niin saa keskittyä vaan tähän. Eipä siinä ajassa taida hirveesti ehtiä tekeen, mut pääsee edes alkuun. Eipä siis muuta kun toimeksi. Palaan taas asiaan. Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti