Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 6. syyskuuta 2013

Eipä ihmeempiä

Nyt ei oo kämpässä tapahtunu juuri mitään näkyvää muutosta. On purettu vaan vähän lisää ja tänään harrastettiin sssssssssähkösuunnittelua. Mietittiin siis vähän siirrelläänkö jotain valoja ja lisätäänkö pistorasioita. Keittiösuunnittelijakin kävi tänään. Kyllä siitä varmasti ihan hyvä tulee. Lupas piirtää keittiön ens viikoksi. Katotaan sit osasko se setä lukee meidän ajatuksia. Liesituuletin meinaa osoittautua vähän ongelmaksi, kun siinä kämpäs on koneellinen ilmanvaihto(tai mikälie) ja se ohjaussysteemi on siinä liesituulettimes, niin putkari meinas ettei semmosia liesituulettimia kovin monelta valmistajalta löydy.
Viikonloppuna olis ehkä tarkotus vähä levyttää kylppäriä. Katotaan jos sais jo vähä vesieristystäkin seiniin. Lattiaa ei voi eristää ennen kun sähkäri käy laittaas sen sähkölämmityksen sinne. Toivotaan että ehtis alkuviikosta.
Huomenna mulla on jännä päivä, mutta siitä sit huomenna lisää. Hauskaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti