Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

torstai 19. syyskuuta 2013

Mikä kaunotar

Kylppärin lattialaatoitus on aloitettu. Nyt kuitenkin purettiin tuo kaunis vessakin pois ja päätettiin tehdä se ensin, että saadaan mahdollisimman nopeesti pönttö sinne takaisin. Se kun sattuu kuitenkin olemaan sellasta arjen pientä luksusta, minkä huomaa parhaiten silloin kun se puuttuu. Kuten näkyy niin melko askeettinen toi vessa oli. Eikä tosiaan mikään järin tilavakaan.


Viikonlopun tavoite olis saada katon koolaus loppuun ja paaneelikin sinne ainakin osittain. Toivotaan että sähkäri ehtii huomenna laittaa keittiön kattoon sähköjohdot. Tai oikestaan niitä johtojen suojaputkia varten keittiön katon koolausta ei oo vielä tehty, ettei ne oo sit sähkärin tiellä. Keittiön katto pitäs saada valmiiks ennen kuin keittiökalusteet tulee. Ne pitäs tulla lokakuun alkupuolella. Paneelimetsälle siis huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti