Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 9. syyskuuta 2013

Takaisin arkeen

Noniin...eilen palattiin siis arkeen taivaalta hypähtelyn jälkeen (palattiin siis maanpinnalle) ja saatiin vähän sukulaislapsista apujoukkoja meille repimään tapettia makkarista. Kovin lapset siitä touhusta innostuivat ja paljon saivat aikaankin. Hyvä niin. Kylppärin lattiakin saatiin tukkoon sen kaivon siirtämisen jäljiltä ja seinää tasoitettiin. Meinas olla se muovimatto aika tiukas siinä betoniseinäs kiinni ja liima ei tahtonu millään irrota. Piti käyttää vähän kiukkua, että liiman jäänteet saatiin irti ja sit sitä oli pakko tasoittaa.

 


Mietittiin minne tukitaan keittiön kaapit, kun ne puretaan, mut sekin ratkes kuin itsestään. Yks tuttu kävi ne hakemassa pois suoraa seinältä. Eipä jäänyt keittiöstä hirveesti jäljelle. Toi patteri tuola ikkunan alla vaihdetaan pienempään, ettei se mee enää niitten kaappien taakse. Se termostaattikin oli mukavasti kurkotteluetäisyydellä sielä kaapin takana. Toivotaan että tällä viikolla jo kuuluis jotain tarjousta siltä keittiösetältä, joka sillon perjantaina kävi.


Tänään tulee sähkäri vetämään kylppäriin uusia johtoja ja mahdollisesti sen lattialämmityksenkin. Seinätkin varmaan levytetään. Pikkuhiljaa alkaa siis kylppärin kasailu käyttökuntoon. Jeejee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti