Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Fressi fiilis

Nyt meillä on siis suihku. Tulin maanantaina jumpalta kotiin niin putkari kurvas just pihasta. Hypin melkein tasajalkaa sisälle. Ihan kivan näköinen. Mä olin ensi vähän tota sadesuihkua vastaan, kun mun mielestä sillä ei oo hirveesti virkaa, mut annoin periksi. Ajattelin, että valitkoon toi toinenkin välillä jotain. Eipä pääse sanomaan ettei häntä koskaan kuunnella;) Oon edelleen sitä mieltä, että ihminen pärjää ilman sadesuihkuakin, mut onhan se muka vähä luksusta. Saapa sanoo, että on sellanen.


Seinistä on pesty saumausaineen pöly kertaallen pois mut tarvii varmaan vielä pari kertaa pestä että kaikki lähtee. Lattia pitää pestä varmaan vielä useemmin. Suihkuttelin sitä lattiia jo parikin kertaa ja moppasinkin, mut silti tuntuu että pölyä on ainavaan siinä pinnassa. Eikö se siitä. Nyt tiskaileen ja sit jumpalle. Hyvää viikon jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti