Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Voihan pyykkivuori

Meillä on suoritettu tuota pyykkihuoltoa lähinnä äitini pesukoneella viime viikot. Tänään päätettiin sitten koeajaa omaa konetta piiiiiitkästä aikaa ja ekaa kertaa oikein täälä kämpäs. Latasin koneeseen pyykit, heitin pesu-ja huuhteluaineet perään ja laitoin koneen päälle. Mielestäni se alko käymään ihan normaalisti, enkä sitten kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota. Kunnes jonkin ajan kuluttua aloin ihmetellä, kun kone hyrrää aina vaan samallalailla eikä mielestäni kuulosta siltä että se pyöris. Menin katsomaan, niin siinähän vilkkui se valo minkä muistaakseni kuuluu palaa jatkuvasti koneen ollessa päällä. Totesin ettei kaikki taida olla ihan kunnossa.
Siinä sitten ihmeteltiin ja avattiin sivuseinät ja taas ihmeteltiin. Olin jo varma että kone on kokenut muutossa jonkun kolauksen ja on nyt entinen. Kokeiltiin kuitenkin laittaa pelkkä linkousohjelma päälle ihan vain katsoaksemme tapahtuuko mitään. Rumpu lähti pyörimään. Siinä sitten jo soitettiin tutuille josko olis tiedossa ketään keltä maanantaiaamuna ensimmäisenä kannattais asiasta kysellä. Joku vanha ja viisas hoksasi esittää meille kysymyksen poistoletkun asennosta. Nostettiin poistoletkua siis vähän ylemmäs ja tadaa, kone alkoi toimia. Onneksi oli sunnuntai, ettei kukaan korjaaja vahingossakaan olis vastannu puhelimeen ja tullu kertomaan meille tätä samaa poistoletkuasiaa ihan kotiin asti.
Olipa episodi tai ainakin jo meinas tulla melkoinen show. Oon tunnetusti hiukan äkkipikainen, jos joku härveli ei heti toimikaan. Muistin kyllä sitten joskus lukeneeni ohjekirjasta jotain tästä poistoletkun asennosta, mut eipä tullu tällä kertaa mieleen. Eikä sitä ohjekirjaakaan löytyny tietysti tänään mistää. Näin jo euron kuvat silmissä, kun korjaaja tulee ja toteaa vian hinnan. Onneksi asiat hoitu tälläkertaa vähemmällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti