Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 25. marraskuuta 2013

Uusi viikko

Olo on kuin täyteen pumpatulla ilmapallolla. Kaikki vaatteet kinnaa ja ahistaa. En varmaan saa pian sukkia jalkaan. Siltä ainakin tuntuu. Päätin tänään, että jos koittais vähän keventää tota ruokapuolta edes näin viikolla. Jos jouluun asti sais vähän oltua ruodussa ja sit joulun jälkeen aloittais oikein tosi mielellä laihduttamisen.
Lisäsin tänään ihan tietoisesti tuota veden juontia ja sen kyllä huomas heti aamulla töis, kun koko ajan piti kulkea vessas. Ajattelin, että korvaan osan aterioista korvikkeilla. Söin aamulla puuroa ja töistä kotiin tultuani eilisiä tortilloja, joihin laitoin täytteeksi enemmän salaattia. Ruokatunnilla join töissä yhden korvikkeen ja iltapäivällä söin proteiinijogurtin. Ostin jotain ateriankorvikejauhetta eilen (oli tarjoukses ja siitä se ajatus sitte lähti) ja semmosen ajattelin illalla juoda. Lisäksi tietysti sitä vettä.
Liikuntaa päätin yrittää harrastaa edes kolmena päivänä viikossa. Tänään menen pumppiin. Sielä oon muutenkin tässä syksyn aikana käynyt noin joka toinen viikko (vuorotyö häiritsee harrastuksia). Onneksi on kaveri joka mut yleensä sinne raahaa niin tulee kans mentyä, kun ollaan jo etukäteen sovittu. Muuten siitä on niin helppo meikäläisen luistaa.
Nyt siis vaatetta niskaan ja menoksi. Katotaan loppuviikosta onko mun lupaukset itselleni yhtään pitäny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti