Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 22. marraskuuta 2013

Listoja

Ollaan tällä viikolla päästy makkarin kimppuun. Nyt kun saatiin sieltä vähän ylimääräistä tavaraa, kuten pyykkikone pois pyörimästä niin että sinne jotenkin mahtuu. Purettiin verhokappa ja täyteltiin lastulevyjen koloja. Pientä ongelmaa meinaa tuottaa nurkassa oleva 3,5 cm:n rako, joka on ylhäältä alas asti. On aikoinaan rakentaja ilmeisesti ajatellut, että minkä mitta heittää sen lista peittää ja jättänyt raon sikseen ja laittanut listan päälle. Raosta paistaa villat ja muovi, joten sen paikkaaminen on hieman hankalaa. Sielä ei ole alla mitään mihin sais ruuvattua oikein minkäänlaista soiroa peitoksi. Täälä on kaikissa "ulkonurkissa" jonkinlainen rako, mutta makkarissa se on pahin. Muualla paikaksi riitti oikestaan pakkeli. Kokeiltiin paikata pätkä kipsilevyllä ja pakkelilla. Jos se patentti toimii, niin paikataan koko rako siis niillä. Katsotaan.

                                    Tuosta rullaverhosta on vaikea luopua.

Ollaan myös kiinnitetty makkarin pisimmälle seinälle kipsilevy. Se on periaatteessa betoniseinä, mut seinän puolivälistä alkaa lastulevy, joka on eri tasossa kuin betoniosa. Tuolle viritykselle ei oo löytyny vielä mitään järkevää selitystä. Sen verran kuultiin talon rakennusaikaisesta historiasta, että alkuperäinen urakoitsija oli kuollut yllättäen kesken urakan ja töitä on sen jälkeen tehty vähän monenkirjavalla porukalla. En tiedä, onko siinä syy näihin mielenkiintoisiin "sisustus"ratkaisuihin. Tekisi mieli käydä seinän toisella puolella katsomassa onko sieläkin keskellä seinää tuollainen eritasosauma. Niin ja tässäkin ratkaisussa oli siis tietysti lista päällä. Siis keskellä seinää!!


                                            Siinähän se lista vähän näkyykin.


2 kommenttia: