Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

perjantai 8. marraskuuta 2013

Olohuonetta

Ollaan vihdoin saatu olohuone pohjamaaliin. Tossa mietittiin tapettivaihtoehtoja ja mulle tuli töissä idea että vois koittaa vähän "tuunata" tapettia erivärisillä maaleilla. Syöksyn siis heti aamulla kauppaan etsimään maalia ja tapettia. Katotaan onko idea niin hyvä, miltä se alkumetreillä tuntui. Täytyy varmaan vähän harjotella ensin. Mun idealle ei ainakaan heti lämmetty, mut otan asian aamulla uudestaan esille, josko sitä olis vähän yön aikana sulateltu. Edelliseen kämppään tehtiin semmonen tasoiteseinä kahdella eri sävyllä, mut nyt pitäs keksiä joku uus innovaatio seinälle ettei toistais itseään.

Meillä oli tällä viikolla liputusvuorokin. Sehän on meille ihan uutta, kun edellisessä taloyhtiössä, missä asuttiin oli kyllä tanko muttei lippua. Empä oo tainnu ainakaan 15:een vuoteen olla lähelläkään lipputankoa, niin kyllähän se vähän jännitti saako sen lipun sinne tankoon ja vielä enemmän että sen saa sieltä alaskin. Tiedämpä erään joka sai lipun tankoon, muttei enää alas kaatamatta koko tankoa. Ei meillä onneksi käyny näin. Selvittiin siis suht kunnialla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti