Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulua ja valoa

Kävin tänään suorittamassa jouluostoksia. Se on kyllä välillä oikein suorittamista. Tällä kertaa on kyllä pakko myöntää, että se oli melkein jopa nautinnollista. Mulla on poikkeuksellisesti aika selvät suunnitelmat mitä kullekin ostan. Toki yleensä käy sit niin, että kun on keksinyt jonkun ennenkuulumattoman hyvän lahjan niin eihän sitä mistään löydy. Tänäänkin jo melkein olin luovuttaa, mut sitten etsimäni tuli vastaan ja olin oikein tyytyväinen. Parista lahjasta jäi vielä uupumaan jotain pientä, mut eiköhän ne löydy. Nyt tarvitseekin oikeastaan ostaa lahjat vain kummilapsille. Ja tietysti kissalle, joka tulee meille jouluksi hoitoon.

Hän tulee joulukylään.

Lupasin muuten sillon kertoa siitä keittiön lampusta. Saatiin se ihan kattoon asti ja vieläpä niin että se ihan valaisee. Lamppu on aika kiva. Kun noi seinät on ihan valkoset niin tosta lampusta tulee kivasti noi kuviot seinille. Tulee vähän eloa niihinkin. Oli se ihan onnistunut heräteostos. Toi meillä asuva mies oli sitä mieltä että toi on ihan hypnotisoiva kuvio. Oikestaan toi on aika tunnelmallinen. Varsinkin jos mitään  muita valoja ei oo päällä. Mun tekis ehkä mieli laittaa noille seinille vielä vähän jotain, mut en tiedä vielä mitä. Ehkä joku teksti?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti