Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 16. joulukuuta 2013

Viikonloppu oli ja meni

En tiedä mihin tuo viikonloppu hurahti. Mitään en mielestäni saanut aikaiseksi. Lauantaina oltiin äitini luona syömässä jouluruokaa ilman jouluruokaa. Äiti halus kokata meille, kun on joulun reissussa. Sunnuntaina kolme vuotias kummipoikani tuli käymään. Poika muisti kyllä, että jotain piti toivottaa mutta meni sitten juhlat vähän sekaisin. Hän toivotti ensin hyvää syntymäpäivää ja sitten kun isänsä vähän muistutti, että jotain muuta se olikin mitä piti sanoa, niin sitten kuului pojan suusta joulun toivotukset. Eihän sitä nyt aina voi muistaa mikä juhla milloinkin on vuorossa.

Tänään aloin suunnitella joulun menuta. En ole koskaan tehnyt laatikoita itse ja nyt ajattelin paria laatikkoa koittaa. Maksalaatikkoa ilman rusinoita ja varmaan bataattilaatikkoa. Täytyy pitää ostoslista esillä, että voi aina lisäillä kun jotain tulee mieleen. Taitaa tulla aikas pitkä lista. Jotain haluan toki leipoakin. Se päätös taitaakin olla hankalampi, kuin noi laatikot. Haluais leipoo aina niin monenlaista. Jos yrittäisi pysyä jossain järkevyyden rajoissa. Nyt toi joulu onkin tosi tylsästi keskellä viikkoa. Taitaa maanantaista tulla pitkä päivä töissä. No, ei nyt murehdita sitä vielä.

Hyvää viikon jatkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti