Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

maanantai 9. joulukuuta 2013

Se oli pikainen käynti

Kun lähtee miehen kanssa shoppailemaan, niin siinä ei kauaa noukka tuhise. Ei toki saa yleistää, mut tämän yksilön kanssa, joka meillä asuu, ei Ikeassakaan mennyt eilen kuin tunti. Haettiin vain se mitä oli ajateltukin ja turhia kippoja ei paljon käännelty.
Saatiin siis ruokapöytä, verhotangot, vessan pyyhekoukku ja wc-paperiteline. Tais tulla mukaan vielä yhdet verhot ja vessan matto. Tärkeimmät nyt oli se pöytä ja verhotangot. Katottiin lipastoakin makkariin, mutta koska se on vielä ihan puolitiessä ei uskallettu ostaa. Mun tuurillahan se ei olis sit mahtunu ollenkaa meille tai olis jotenkin muuten ollu tosi epäsopiva.

Oli ihan outoa kun tänä aamuna oli muka niin paljon pakkasta. Oikein jopa -11c näytti mittari. Eihän se oikeesti oo kovin kylmä, mut näin oudoksesta se tuntui toooosi kylmältä. Ei meinaa millään tottua siihen ajatukseen, että pipo ja hanskat mukaan. Tähän asti kun on tääläpäin ainakin lähestulkoon tarjennut ilmankin. Huomennahan se lupas jo nollaa ja ehkä jopa plussaa. Sää herra ei nyt oikein osaa päättää olisko tosi kylmä vai vaan viileä.

Mutta nyt puretaan vanha ruokapöytä pois alta ja kyhäillään uusi tilalle.
Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti