Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Neiti Aika

Jee, kivaa, meidän kello on lopulta seinällä. Nyt näkee ajan muualtakin kuin uunin kellosta. Etsin ensin tuollaista sisustustarraa netistä, mutta en löytänyt kuin värillisen version mutta se ei kelvannut koska halusin mustan. Ostin sit mustaa kontaktimuovia ja päätin askarrella sellaisen. Muistin että meillä on kotona ollut käkikello jossain komeron perällä iät ja ajat, muttei se ole koskaan ollut seinässä. Se kun on rikki ja äitini on haaveillut korjauttavansa sen. Hain sitten sen malliksi ja piirsin ensin paperille koevedoksen ja leikkasin sen ja mittailin ja päätin vähän sitä suurentaa ja tein sitten lopullisen kappaleen muovista. Tuo isäntä sitten ehdotti että mitä jos tehdään siitä vähän toisenlainen käkikello ja laitetaankin käki laskeutumaan mökkinsä räystäälle. Se oli ihan hauska idea. Nuo kävyt eivät ole vielä kunnolla seinässä kiinni kun en ole päättänyt laitetaanko niitä ollenkaan tai laitetaanko ne ilman ketjuja vai ketjuilla. Musta ne olis toisaalta hauskat noin leijumassakin.

                                        Kello ei ole vinossa, kuvaaja oli vinossa.

Löysin mä ruokapöydän päälle lampunkin, mutta en saanutkaan sitä vielä kattoon, kun siinä ei ollutkaan pistoketta. Siitä sit myöhemmin lisää.

1 kommentti: