Kaikesta huolimatta...päätin sit lauantaina tehdä kunnon lihapataa. Semmonen tuntuu jotenkin niin talviselta ruualta, että nyt oli hyvä tehdä sitä. Tein sit stroganoffia ja annoin sen hautua oikein kunnolla, varmaan pari tuntia. Kaveriksi perunoita ja porkkanaraastetta.
Tuli tehtyä vielä jälkkäriäkin. Pöydällä on ollut jonkun päivän päärynärasia eikä niitä oo sit kuitenkaan tullut oikein syötyä (se kuorimisen vaiva) niin ajattelin että teempä niistä jälkkärin ennen kuin ne siitä kävelee itsekseen ulos. Toi on ehkä vähän jouluinen herkku, mut teimpä kuitenkin. Siis glögipäärynöitä ja kaneli-kermaa. Mulla oli vaaleaa glögiä ja avattu punkkupullo jääkaapissa, joten laitoin osan sitä punkkua jos siitä olis tullu päärynöihin vähän väriä (en ole mikään punaviinin ystävä ja juomatta se taitaa muuten jäädä, joten käytetään hyödyksi) Olis ehkä pitäny laittaa vähän enemmän, mut eihän se väri oo pääasia.
Kyllä mä sit lauantaina herkuttelin vähän muutenkin. Kipeenähän sen saa anteeksi ;)Sunnuntaina palaan taas ruotuun. Toivotaan että tää flunssailu loppuu.
Vesi meinaa mullaki aina jäädä, ny oon yrittäny tsempata sen suhteen! :)
VastaaPoista-M-