Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri ja uutta pintaa

Siis mähän hokasin yhtäkkiä että nythän onkin käännytty joulukuun puolelle ja multa puuttuu jotain...nimittäin joulukalenteri. Se täytyy joka vuosi saada (siinä kohtaa en vissiin vanhene). Löysin kaupasta lopulta Smurffikalenterin. Sillä ei mulle oo hirveesti väliä minkälainen se on, pääasia on kalenterin olemassaolo. Aika hauskaa.

Saatiin taas jotain näkyvää pintaakin tehtyä. Olohuoneen pikkuseinä, joka jää kylläkin osittain tv:n taakse, maalattiin. Ensin maalattiin se tummaksi ihan mattamaalilla ja sit päälle telattiin tumman harmaata helmiäismaalia, joka sit pyyhittiin ristiin rastiin pensselillä. Siitä tuli mielestäni oikein kiva. Ton ukkelin mielestä pensselin vedot olis voinu näyttää kivemmilta, kun ne olis tehny vähän pidempinä, mutta eihän sitä voi ekalla kerralla tietää mikä olis hyvä. Se helmiäismaali kuivui melko nopeesti, eli melko ripeä piti olla sitä työstäessä. Toinen telas edeltä ja toinen pyyhki pensselillä perässä. Ihan kivoja sävyeroja siitä tulee näkyviin kun valo heijastaa ikäänkuin eri suunnista.


Tähän mä haaveilin sillon jokunen aika sitten sitä tuunattua tapetti viritystä, mut sille ajatukselle ei oikein lämmetty ja mäkin sit luovuin siitä. Onhan toi varmasti vähän rauhallisempi vaihtoehto vaikka ei ihan tasainen sekään ole.

     Hyvää joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti