Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

tiistai 3. joulukuuta 2013

No on tämäkin..

Hö...ei se lenssu sitten pyörtäny. Nyt yskittää koko ajan mut nenä ei sentään (ainakaan vielä) vuoda. Kuumetta ei oo, mikä on toisaalta huono asia, koska sitten on pakko mennä töihin. Pelkästä yskästä meidän työterkkari toteaa vain, että "sun pitää nyt vain yskiä". Aika reilua. Uskon jollain tapaa luonnon lääkkeisiin tai miksi niitä nyt vois sanoa ja kokeilen yleensä ensin jotain muuta kuin apteekin tarjontaa. Katotaan nyt riittääkö teen juonti. Ainakin hunaja mun mielestä helpottaa kurkun kutinaan, liekö sitten vain kuvitelmaa. Mutta eikös se yleensä auta, mihin uskoo. Mikä siinäkin on, että aina kun päättää tehdä muutoksen ja lupaa alkaa vaikka liikkumaan, niin eikös joku kulkutauti hyökkää heti kimppuun. Ajattelin tehdä vielä smoothien lääkkeeksi. Join eilenkin sellaisen, jossa oli banaania, sitruunaa, mustikoita, granaattiomenaa ja vähän karpalomehua. Eikös mustikka ole suomalaista superfoodia ja taitaa granaattiomenakin olla, ei tosin suomalaista. Kyllä tuolla eväällä täytyy tautien kaikota.

Kun nyt kerran harmistellaan, niin harmistellaan nyt sitten säätäkin. Herra Sää ei ilmeisesti osaa päättää olisko talvi vai joku välimuoto. Täälä on ainakin jo lähes lumi taas sulanu ja nurmikko paistaa. Vaikka en mä sitä lunta niin hirveesti kaipaa niin olis vähä lunta kuitenkin kivempi kuin vesikeli tai peilijää.

Mutta on jotain hyvääkin. Meidän väliovet tilattiin eilen ja eilen jo ilmoitettiin että ne on tulleetkin. Nopeaa toimintaa. Sattui visiin kerrankin kuljetus osumaan kohilleen. Toki ne pitäis saada vielä tänne meille asti. Täytynee köyttää ne auton katolle, kun eipä ole peräkärryä eikä edes koukkua (kummassakaan autossa). Lähden siis ratkomaan tätä propleemaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti