Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pientä Joulua jo

Saimpas mäkin jo vähän joulukoristetta laitettua kotiin. Kuten oon tainnu aiemminkin sanoa niin en ihan hirvee jouluintoilija oo, joten mulle riittää että ne koristeet on jouluna paikoillaan. En siis kaiva ensimmäisiä jouluvaloja kaapista jo lokakuun puolella. Joulukortitkin jäi tänä jouluna lähettämättä.
Nyt ei kyllä tunnu yhtään siltä, että joulu olis jo viikon päästä, kun maa on ihan musta. Takapihalla näyttää lähinnä siltä, että nurmikonleikkurin vois kaivaa varastosta. Toivotaan että pieni valkoinen kerros edes tulisi jouluksi maahan. Ehkä se joulun tuntu tulee sit siitä, kun laittaa sen kinkun uuniin ja valvoo jouluyönä.

Pukki pääsi jo ikkunaan

On mulla yks tällänen hassunhauskin lasinen joulukoriste, mikä ei oo tainnut vielä koskaan löytää paikkaansa. Sain sen lahjaksi yhtenä jouluna. Näin sen ollessani jouluostoksilla serkkuni kanssa ja vähän siinä taidettiin vatsat kippurassa naureskella sille. Kun jouluna sain paketin käteeni arvasin heti mitä se sisältää. Serkullani on tunnetusti hieman kierä huumorintaju :) Ehkä sille joskus vielä paikka löytyy.

Sehän on tietysti Santa Banana, kuten sen lakissa lukee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti