Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

tiistai 14. tammikuuta 2014

Laihistelua

No joo siis...hyppäsin nyt vihdoin puntarille ja se näytti paljon. Ei kuitenkaan ollut se pelkäämäni kolmenumeroinen luku mennyt rikki...huoh! Otin myös vähän mittoja Viime viikosta oli mittanauhan mukaan lähtenyt jo muutama sentti, eli melkoisen turvoksissa on meikäläinen syksyn jäljiltä. Rinnanympärys -2,5cm, vyötärö -3cm ja lantio -3cm. Toki oon turvoksissa vieläkin, se on ihan varmaa. Kiva kuitenkin että oli jotain jo lähtenyt. Nyt pitäis liikuntaa lisätä, mut sen välttelyyn keksii tehokkaasti aina tekosyitä. Nytkin hyvä syy vältellä on toi -20 asteen pakkanen. Lenkille en kyllä mene, mut olishan niitä muitakin vaihtoehtoja. Jos nyt tänään tekis vaikka niin, että kun menee kauppaan niin jättäiskin sen auton mahdollisimman kauas ja uhmais samalla siinä tuota pakkasukkoa. Tulishan siitä vähän hyötyliikuntaan. Vähäkin on jo enemmän kuin istua sohvalla.

Mutta tosiaan sitten tosta remontista. Se on nyt jäänyt vähän tauolle toistaiseksi. Makkari on siis edelleen tosi vaiheessa, mutta kiinnostus on lopahtanut täysin. Kun asuu samalla rempan keskellä niin välillä tulee pakkotaukoa. Jos se tästä nyt kun vuosikin vaihtui. Tiedän ettei se olis kun pari päivää kunnon rykäisyä niin se olis siinä. Odottaa inspiraatiota hän, myös isännän inspiraatio on kateissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti