Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tähtiä ja timantteja

Olen nyt viikonloppuna askarrellut muutamat kynnet. Kyllähän siinä vieläkin aikaa tuhraantuu, mut en sitten kyllä halua hutiloidakaan. Käytän Universal nailsin geelejä. Ne on musta ihan hyviä ja riittävän värikylläisiä. Toki kun ei muita ole kokeillut, ei voi tietää onko ne parhaat mahdolliset. Ainakin ne on ihan hyvin pysyny aina itsellä. Mun kynsiä on huollettu niillä jo pian pari vuotta.

Nyt oli ihmisillä kovasti pinkki ja turkoosi suosittuja. Yhdet valkoisetkin tein, mut niistä ei tullu otettua kuvaa.




Kaikissa oli vähän blingblingiä.
                                                 

Mut asiasta toiseen...mun ryhtiliike on pitänyt ihan kohtalaisesti viikonloppunakin. Jätskiä vähän söin lauantaina kun kävi kyläilijöitä. Muuten en oo hirveesti syöny, joten ei se nyt siihen jätskiin kaadu. Tänään tein pienen kävely-/hölkkä lenkin. Ihan reipasta tahtia pistelin menemään, kun on toi pakkanen tosiaan yhtäkkiä iskenyt. Ihan tuli lämpö pintaan. Ei se ollut kuitenkaan kun semmonen puolisen tuntia ja vajaa kolme kilsaa. Olen ihan tyytyväinen viikonloppuun.

2 kommenttia:

  1. Hii, pitäiskään munki laittaa kynnet, niin ei tulisi järsittyä niitä :P
    -M-

    VastaaPoista