Tunnisteet

fiilistelyä (41) hölmöä (3) joulu (3) kissa (1) kynnet (15) laihista (22) laskuvarjo (1) leipomuksia (18) liikunta (12) matka (2) meikkaus (4) muutto (4) remontti (34) ruokaa (14) sisustus (13)

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Väriä luomelle

Pääsimpä pitkästä aikaa taas eilen meikkailemaan. Sitä voisin kyllä tehdä mielelläni useamminkin. Kamera ei toki sattunut mukaan, että olisin kuvia saanut.
Kun itseä meikkaa tulee jotenkin käytettyä aina samoja sävyjä, vaikka mullakin löytyy eri sävyisiä luomivärejä kymmeniä. Viime aikoina olen ollut vielä sellaisissa kinkereissä, kuten hautajaisissa, joihin ei ole oikein viitsinyt koko väriskaalaa käyttää. Töihin en meikkaa, koska en viitsi siksi herätä aamulla neljältä, eikä mun työpaikka todellakaan oo mikään kauneuskilpailu. Toki yleensä, kun lähden meikkaamaan asiakasta koitan katsoa kotona peiliin ja vähän edes ehostautua.

Mutta siis eiliseen...mulla oli kolme meikkiä. Yksi halus smokey eyes tyyliin, mutta sinisen, yksi ihan mustan ja yksi antoi vapaat kädet. Hänelle löytyikin tosi kiva luumuinen sävy.

Tuosta alareunasta löytyi siis värit asiakkaille tällä kertaa. Nuo kaksi sinista alareunasta ja niiden oikealta puolelta tuo lila. Se sävy on luonnossa hieman tummempi.

Rajaukset teen melkein poikkeuksetta Make up storen mixing liquidillä ja mustalla puuteri rajausvärillä. On tähän astisista kokeiluistani ollut ehdottomasti paras. Toinen millä teen on kynä. Sillä kun tulee kuitenkin tarvittaessa pehmeämpi jälki.

Onneksi huomenna on vielä vapaa päivä ja saa lepäillä tätä lenssua pois. Tuntuu että rupeis ehkä jo hiljalleen helpottamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti